WE TRANSFORMEREN VASTGOED EN INVESTEREN IN VASTGOEDLOCATIES IN NEDERLAND

Vastgoed

Bij Venvest investeren we in beleggingsobjecten. Daarnaast houden we ons bezig met de herontwikkeling van panden. Dit doen we hoofdzakelijk in gebieden in Zuid Nederland die gekenmerkt worden door een bovengemiddeld economisch klimaat.

Beleggingsobjecten kopen we rechtstreeks van particulieren en bedrijven. Hierbij hanteren we een lange beleggingshorizon. Wij vinden het belangrijk om woon- en werklocaties te ontwikkelen, met respect voor de directe woonomgeving en eventuele huurders. Wij zijn altijd geïnteresseerd in partnership met solide partners. We investeren zowel zelfstandig als in samenwerking met andere vastgoedbeleggers.

Onze ambitie? Een duurzame en hoogwaardige vastgoedportefeuille opbouwen, die perfect is afgestemd op de behoefte van de markt.

Door onze jarenlange ervaring in de markt hebben we alle kennis in huis om u te helpen bij de verkoop van uw onroerend goed. Klanten omschrijven onze werkwijze als betrouwbaar, discreet, professioneel én persoonlijk. Wij helpen u graag verder.

Direct in contact komen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.